Tervetuloa huippuammattilaistemme joukkoon!

 

DA-Groupissa ihmiset viihtyvät. Siitä kertovat matala henkilöstön vaihtuvuus. Useat työntekijät ovat edelleen vahvuudessamme yrityksen perustamisesta yli 20 vuotta sitten. DA-Group tarjoaa hyvät menestysmahdollisuudet urallesi.

Ota rohkeasti yhteyttä avoimella hakemuksellasi. Kerro meille kiinnostuksesi kohteesta ja lähetä CV:si osoitteeseen jobs@da-group.fi. Hakiessasi työpaikkaa annat yritykselle luvan tallentaa antamasi tiedot työnhakijarekisteriin, johon on käyttöoikeus vain yrityksen henkilöstöhallinnolla. Työnhakijarekisteriä käytetään vain rekrytointitarkoitukseen. Työnhakija voi halutessaan myös pyytää omien tietojensa poistamista työnhakijarekisteristä.

Päätoimipaikkamme on Forssassa ja toimipisteet Tampereella ja Kaarinassa. Katso Forssan kaupungin tuottamat videot: Järkivihreä Forssa, Forssan kaupunkiesittely ja Forssan kansallinen kaupunkipuisto- Forssa is a great place to live and work!

 

Avoimet työpaikat

Tässä osiossa ilmoitamme rekrytointitarpeistamme, kun aktiivisesti etsimme ammattilaisia joukkoomme.  

DA-Group suunnittelee ja valmistaa vaativia elektroniikan sekä huipputeknologian ratkaisuja ja tuotteita. Palvelemme teollisuusyrityksiä sekä puolustus- ja avaruusteollisuuden organisaatioita. Erikoisosaamistamme ovat sulautetut järjestelmät, elektroniikka ja mekaniikka sekä RF-, mikroaalto- ja millimetriaaltoteknologiat. Hallitsemme tuotteet tuotekehityksestä ja testauksesta valmistukseen ja elinkaaripalveluihin. Emoyhtiö DA-Design on perustettu 1995 ja konserni työllistää yli 100 ammattilaista Forssassa, Tampereella ja Kaarinassa. 
Lisätietoja meistä www.da-group.fi.

HeViMet Oy liittyi osaksi DA-Group -konsernia ja myös Hevimet toimii DA-Groupin päätoimipisteessä Forssassa. HeViMet valmistaa ruiskupuristus, kumi-, integraalivalu- ja silikonimuotteja sekä erilaisia hienomekaniikkaosia avaruus- ja puolustusteollisuuteen

 

Haemme Forssaan 

CNC-koneistajaa tai metallityöntekijää

Sinulla on kokemusta metallityötehtävistä. Mekaniikkapajamme työtehtävät sisältävät mm. CNC–koneistusta ja -ohjelmointia erilaisilla koneistuskeskuksilla, hiontaa, lankasahausta, kipinätyöstöä, ruiskupuristamista ja kokoonpanoa. Pystyt työskentelemään itsenäisesti ja tehokkaasti. Alaan liittyvä ammatillinen koulutus katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä ammattitaitoisessa ja mukavassa porukassa. Lisäksi tarvittaessa koulutamme työtehtäviin työn ohessa.

Hakemuksen tulee sisältää vähintään seuraavat asiat:

  • Aikaisempi työkokemus ja koulutus
  • Harrastuneisuutesi ja yleinen kiinnostuneisuutesi ja osaamisesi teknologiaan  

Lisätietoja tehtävästä antaa Miika Leino (puh: 029 0800 983 tai sähköposti etunimi.sukunimi@da-group.fi).

CV ja vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen tulee toimittaa 30.11.2018 mennessä osoitteeseen jobs@da-design.fi otsikolla ”CNC–koneistaja tai metallityöntekijä”. Tehtävän kannalta sopivimmat hakijat kutsutaan haastatteluun.

 

Haemme Forssaan

Projektipäällikköä

Sinulla on useamman vuoden kokemus vaativien suunnitteluprojektien tai tuotekehityshankkeiden tuloksellisesta johtamisesta. Toimiminen asiakkaiden ja projektitiimin kanssa on sinulle luontaista ja sujuvaa. Tehtävä edellyttää neuvottelutaitoa sekä kommunikointia ja dokumentointia niin suomen kuin englannin kielellä.

Arvostamme aktiivista ja päämäärätietoista projektinjohtamista, laajojen kokonaisuuksien hahmottamista sekä kykyä reagoida muutoksiin ja hallita riskejä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja haastavia tehtäviä ammattitaitoisessa ja mukavassa porukassa.

CV ja vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen tulee toimittaa 28.10.2018 mennessä osoitteeseen jobs@da-design.fi otsikolla ”projektipäällikkö”. Tehtävän kannalta sopivimmat hakijat kutsutaan haastatteluun.

Lisätietoja tehtävästä antaa Risto Lehto, puh: +358 29 0800 920 tai sähköposti etunimi.sukunimi@da-group.fi.

 

Haemme Forssaan tai Tampereelle

RF-suunnittelijaa

Sinulla on kokemusta mikroaaltotekniikasta sekä RF–mittauksista. Kykenet työn huolelliseen ja ymmärrettävään dokumentointiin suomeksi ja englanniksi. Sinulla on kokemusta RF-suunnitteluohjelmistoista sekä datan käsittelyn työkaluista. Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus sekä alan työkokemusta.

Pystyt työskentelemään itsenäisesti projektitiimin ja -johdon kanssa. Olet luonteeltasi aikaansaava, täsmällinen ja innovatiivinen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia, haastavia ja monipuolisia työtehtäviä erilaisten suunnitteluprojektien parissa.

Hakemuksen tulee sisältää vähintään seuraavat asiat:

  • Aikaisempi työkokemus ja koulutus
  • Yleinen kiinnostuneisuutesi, osaamisesi ja harrastuneisuutesi teknisten laitteiden kehittämisestä, suunnittelusta, valmistamisesta ja testaamisesta
  • Kokemuksesi teknologiaosaamisesta, esim. eri käyttöjärjestelmät, suunnitteluohjelmistot, simulointiohjelmat, mallinnusohjelmat, RF- ja mikroaaltoteknologia, elektroniikka- ja mekaniikkasuunnittelu

CV ja vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen tulee toimittaa 31.10.2018 mennessä osoitteeseen jobs@da-design.fi. Tehtävän kannalta sopivimmat hakijat kutsutaan haastatteluun.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mikko Kärkkäinen, puh: 029 0800 967 tai sähköposti etunimi.sukunimi@da-group.fi

 

Haemme Forssaan 

Elektroniikkavalmistuksen työntekijää

Etsimme elektroniikkatyöntekijää kokoonpano-, tarkastus- ja korjaustehtäviin. Toivomme sinulta alan koulutusta tai työn kautta hankittua osaamista ja kokemusta, hyvää asennetta ja reipasta työskentelyotetta. Juotostaito sekä bondaus-osaaminen katsotaan eduksi. Olet tarkka ja huolellinen, pidät rutiineista ja toistuvuudesta työtehtävissä. Työohjeiden ja muiden ohjeiden tarkka noudattaminen on ehdoton edellytys laadukkaan työn suorittamisessa.  

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja haastavia tehtäviä ammattitaitoisessa ja mukavassa porukassa. Lisäksi työhön koulutetaan työtehtävien ohessa. 

Hakemuksen tulee sisältää vähintään seuraavat asiat:

  • Aikaisempi työkokemus ja koulutus
  • Kokemuksesi sorminäppäryyttä ja pikkutarkuutta vaativista tehtävistä
  • Huomioimme sekä arvostamme myös henkilökohtaisen harrastuneisuutesi tekniikkaan

CV ja vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen tulee toimittaa 31.10.2018 mennessä osoitteeseen jobs@da-design.fi otsikolla ”Elektroniikkavalmistuksen työntekijä”. Tehtävän kannalta sopivimmat hakijat kutsutaan haastatteluun.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jukka Kemppinen (puh: 029 0800 942 tai sähköposti etunimi.sukunimi@da-group.fi).

 
 

 
 

Hae

 
 

SOME